Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers Gestió entra a Advance, la nova iniciativa social promoguda per PRI (Principis per la Inversió Responsable)

19.12.2022
Caixa d’Enginyers Gestió s’uneix com a signatari a Advance amb l’objectiu que inversors institucionals, reguladors i altres grups d’interès treballin junts en temes socials i de drets humans.

Caixa d’Enginyers Gestió s’uneix com a signatari a Advance (https://www.unpri.org/investment-tools/stewardship/advance?adredir=1)

Una iniciativa promoguda recentment en línia amb els Principis per la Inversió Responsable (PRI) promoguts per les Nacions Unides. L’objectiu és que inversors institucionals, reguladors i altres grups d’interès treballin junts en temes socials i de drets humans a través de trobades corporatives, amb la finalitat d’analitzar tota la cadena de valor de companyies dels sectors metal·lúrgic, miner i energies renovables, i aconseguir resultats que beneficiïn als treballadors, a altres comunitats i a la societat en general. Aquestes actuacions es duran a terme al llarg dels pròxims anys i s’aniran ampliant a empreses d’altres sectors, a mesura que s’analitzin i s’apliquin les primeres conclusions d’aquest procés l’any 2023.

D’aquesta manera, Caixa d’Enginyers Gestió amplia la seva col·laboració als PRI, als que es va unir l’any 2014, per tal de contribuir a difondre les implicacions de la sostenibilitat pels inversors i aconseguir un sistema financer global que sigui, al mateix temps, eficient i sostenible a través de promoure l’adopció d’aquests principis.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior