Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers participa en el Barcelona Circular City

14.04.2020

El passat 14 de gener, Xavier Fàbregas va participar en el grup de treball del sector construcció del Barcelona Circular City, esdeveniment organitzat pel Circular Economy Club (CEC) i que va tenir lloc a l'edifici Media-TIC del 22@.

El CEC és la xarxa internacional més gran en l'àmbit de l'economia circular. L'esdeveniment va convocar organitzacions dels sectors públic i privat per reunir-se i reflexionar sobre els principals reptes, estratègies i pròxims passos per portar Barcelona a la circularitat amb un objectiu doble: d'una banda, donar suport a la ciutat de Barcelona en la seva transició cap a una economia circular; i, de l’altra, crear un informe global sobre els reptes, les oportunitats i els pròxims passos cap a la circularitat de les ciutats participants en el projecte global del Circular Economy Club, per, així, proporcionar una fotografia de les estratègies que cal seguir a vuitanta ciutats de tot el món.

Caixa d'Enginyers, compromesa amb la sostenibilitat, ha volgut participar en la iniciativa referent en l'àmbit de l'economia circular.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior