Publicador de continguts

Caixa Enginyers Gestió desenvolupa una calculadora per mesurar l'impacte mediambiental i social dels fons d'inversió

26.11.2021

La sostenibilitat i el canvi climàtic continuen sent un dels principals eixos estratègics del Grup Caixa d'Enginyers. Per aquesta raó, Caixa d'Enginyers Gestió, la gestora de fons d'inversió del Grup, ha fet un pas més enllà per promoure l'impacte positiu de les inversions en el medi ambient i la societat: ha desenvolupat CIMS, una calculadora d'impacte mediambiental i social.

L’objectiu principal de CIMS és aportar transparència a les inversions per als socis i sòcies de Caixa d'Enginyers a través d'un enfocament diferent, de manera que tinguin informació completa a l'hora de prendre decisions sobre inversió no només des de l'òptica únicament financera, sinó també des dels àmbits ambiental, social i de governança corporativa (ASG).

Dissenyada en col·laboració amb Lavola, la calculadora parteix d'una metodologia d'anàlisi pròpia basada en sis indicadors que recullen informació precisa perquè els socis i sòcies de Caixa d'Enginyers puguin avaluar l'impacte de les seves inversions a través dels fons d'inversió socialment responsables (ISR) de Caixa d'Enginyers.

Pots accedir a la calculadora a través d'aquest enllaç.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior