Publicador de continguts

Caixa Enginyers Gestió, l'entitat amb més productes reconeguts per Morningstar amb 5 globus ESG i dins del TOP10 de les gestores espanyoles amb més patrimoni en fons ESG

21.05.2021
Caixa d'Enginyers continua avançant en la gestió responsable de les inversions dels seus partícips, fet que no està passant desapercebut per als diferents mitjans de comunicació.

Així, recentment, l'agència Morningstar ha atorgat la seva qualificació de 5 globus a 109 fons nacionals, entre els quals destaca la bona puntuació que obtenen els fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió, que té fins a 16 fons amb la màxima qualificació de 5 globus. Amb això, es converteix en l'entitat espanyola amb més productes sota gestió reconeguts amb aquesta consideració.

A més, el portal Social Investor també es fa ressò del bon moment en termes de fluxos d'entrada que estan experimentant les estratègies enfocades cap a criteris ASG i aprofita per destacar les deu gestores espanyoles amb més patrimoni gestionat sota criteris ASG, entre les quals sobresurt Caixa Enginyers Gestió en vuitena posició amb un total de 339,84 milions d'euros el 25 de març de 2021 (font: VDOS).

Complementi la informació en l’enllaç següent:

https://www.socialinvestor.es/industria/mas-de-100-fondos-consiguen-la-medalla-de-oro-en-sostenibilidad/

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas

Consulta totes les notícies econòmiques

 

 

Ves Superior