Publicador de continguts

Caixa Enginyers Gestió, primera entitat a Espanya a obtenir la certificació ASG (Ambiental, Social y de Gobernanza) de MainStreet Partners

12.09.2022

El portal Rankia Pro es fa ressò que Caixa Enginyers Gestió és la primera entitat a Espanya a obtenir la certificació ASG de MainStreet Partners, empresa dedicada al ESG Advisory, establerta a Londres i creada en 2008.

Segons la nova taxonomia SFDR, prop del 80% del patrimoni de Caixa Enginyers Gestió està classificat com a article 8, que distingeix aquells fons que promouen característiques ambientals, socials i de bon govern (ASG) en els seus processos d'inversió.

Els membres del Comitè ISR de Caixa Enginyers Gestió:

Superar la certificació ASG amb èxit per al conjunt dels nostres fons d'inversió és una fita important que ens enorgulleix per la confiança dipositada en les nostres estratègies d'inversió, però, sobretot, pel fet de compartir una visió d'impacte positiu i de descarbonització de l'economia. Es tracta d'un assoliment molt especial justament enguany, en el qual Caixa Enginyers Gestió ha complert 20 anys d'història. Un període que s'ha caracteritzat per grans fites en matèria de sostenibilitat i que ens ha situat al capdavant de la inversió responsable en Espanya”.

Fes clic aquí per veure la notícia completa a ACCID.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior