Publicador de continguts

La ISR Cotitza a l'alça: Fort Augment de les Estrelles Morningstar a la Gamma de Fons de Caixa Enginyers Gestió (Tancament 1T 2020)

09.04.2020

La revisió mensual d'estrelles que realitza Morningstar ha aconseguit excel·lents resultats per a tota la gamma de Caixa Enginyers Gestió. En concret cal destacar:

  • CI Iberian Equity, FI aconsegueix les 5 estrelles a 3 anys (màxima qualificació).
  • CI Environment ISR, FI, obté qualificació en complir 3 anys d'històric, i passa directament a tenir 4 estrelles a 3 anys i Overall.
  • A més dels anteriors, 7 fons més de Caixa Enginyers Gestió augmenten el seu nombre d'estrelles en diferents períodes.
  • En mitjana, tota la gamma de Caixa Enginyers supera les 3 estrelles en Overall, el que significa un rècord històric per a l'entitat.

Les qualificacions de Morningstar comparen les prestacions d'un determinat fons en relació a la seva categoria, i a més de la rendibilitat tenen en compte el risc de la pròpia cartera, per tant, tenir més de 3 estrelles significa obtenir una excel·lent qualificació. En aquest sentit fons com el CI Iberian Equity, CI Environment ISR, CI Global o CI Emergents són fons líders per les seves prestacions i per integrar l'anàlisi extra-financer en el procés d'inversió.

La progressió marca tendència i permet assegurar que la Inversió Socialment Responsable de Caixa d'Enginyers contribueix de manera positiva, no únicament quant a aspectes ambientals, socials i de bon govern, sinó que també genera una rendibilitat financera notable per al partícip i una preservació de capital en moments de volatilitat.

Nota: El Ràting Morningstar mesura la rendibilitat ajustada pel risc d'un determinat fons respecte a la seva categoria Morningstar utilitzant dades de rendibilitat dels últims 36 mesos o 3 anys. En funció d'aquests criteris classifiquem els fons de la següent manera. El 10% dels millors fons reben 5 estrelles, el 22,5% següent 4 estrelles, el 35% següent 3 estrelles, el 22,5% següent 2 estrelles i l'últim 10% 1 estrella.

 

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior