Publicador de continguts

CE Gestió obté la màxima qualificació A + en els PRI

25.07.2018
Caixa d'Enginyers Gestió obté la màxima qualificació A + en els PRI (Principis d'Inversió Responsable).
logo PRI

Els Principis d'Inversió Responsable de Nacions Unides han publicat la seva revisió anual de les entitats signants i Caixa d'Enginyers Gestió destaca per obtenir la màxima qualificació en 2 de les 5 categories que s'analitzen, destacant de forma especial la seva màxima qualificació en "Estratègia i Govern ".

Caixa d'Enginyers Gestió ha estat des de l'inici de la seva activitat una entitat conscient de la importància de compatibilitzar la inversió financera realitzada a través de les IIC gestionades, amb la responsabilitat envers la societat. Com a mostra d'això, la seva adhesió des 2014 als PRI promoguts per la UNEP Finance Initiative i la United Nations Global Compact, dues organitzacions vinculades a les Nacions Unides.

A través de la signatura d'aquests principis, les entitats es comprometen a desenvolupar i promocionar serveis que ajudin a la implantació de la inversió responsable mitjançant sis principis fonamentals que abasten tant la selecció d'inversions i les polítiques internes, com els esforços per a la difusió i formació en aspectes relacionats amb el bon govern corporatiu, la millora d'aspectes socials i la cura del medi ambient.

 

Pots veure l'informe complet a l'enllaç. 

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior