Publicador de continguts

Jordi Martí, nou president de Caixa Enginyers Gestió i Ferran Sicart, president de Caixa Enginyers Vida i Pensions

29.07.2021

Us informem que el Grup Caixa d'Enginyers acaba de renovar els Consells de les Filials. A partir del 21 de juliol passat, Jordi Martí Pidelaserra ostenta el càrrec de president de Caixa Enginyers Gestió, i Ferran Sicart Ortí és el nou president de Caixa Enginyers Vida i Pensions. Tots dos substitueixen Màxim Borrell, que ha ocupat els dos càrrecs durant els darrers 9 anys, contribuint a impulsar el negoci de previsió i fons d'inversió del Grup.

Jordi Martí és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i ha estat professor a la Universitat Pomepu Fabra, a la Universitat Rovira i Virgili ia la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment és professor a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, on dirigeix diversos màsters. Martí ha estat vocal del Consell de Caixa Enginyers Gestió des del 2010.

Ferrán Sicart és Doctor en Ciències Econòmiques i ha ostentat càrrecs directius tant al sector públic com al privat. Sicart porta vinculat al Grup Caixa d'Enginyers des del 2012, quan va ser nomenat vocal de Caixa Enginyers Gestió. Des del 2015 va passar a ser vocal de Caixa Enginyers Vida i Pensions fins al 2017, any en què va ser nomenat vicepresident.

A més, Jaume Franco Domingo, que fins al febrer del 2021 va ser director de l'Àrea de Serveis al Soci i subdirector general de Caixa d'Enginyers, s'incorpora a Caixa Enginyers Gestió com a conseller.

Pots consultar aquí la notícia completa publicada a Funds Society.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior