Publicador de continguts

Xavier Fàbregas fa balanç del 2020 en un vídeo publicat per Funds Society

17.12.2020

Funds Society ha publicat en la seva web un article titulat “Funds Society España 20: pinzellades d'aquesta edició comptades pels seus protagonistes” en el qual comparteix un avanç del vídeo basat en la publicació del número 20 de la seva revista, corresponent a desembre de 2020.

En ell apareix Xavier Fàbregas, director general de Caixa d'Enginyers Gestió, qui fa balanç de l'any que acaba i deixa entreveure algunes pistes de l’any que entrarà. Segons Xavier, el 2020 lluny de ser un any per a oblidar, ha estat un any d'aprenentatge, condicionat per la crisi sanitària de la Covid-19: “Hem après a valorar moltes coses.” També comenta que el teletreball “ha arribat per a quedar-se. Ho han impulsat les organitzacions en temps rècord, però les persones són les que, amb voluntat i esforç, han propiciat el canvi.”

Sobre el 2021, Xavier creu que serà “un any de transició cap a una economia baixa en carboni, en el qual les inversions estaran plenament condicionades per factors ambientals i socials.”

Prem aquí per veure l'article complet i el vídeo de Funds Society.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior