Slider premio emprendimiento
Ganador premio

 

Ja tenim guanyador de la vuitena edició del Premi Emprenedoria per a la Tecnologia, la Innovació i la Sostenibilitat.

L'objectiu és premiar el talent i l'excel·lència professional de les empreses que emergeixen actualment a la nostra societat amb la finalitat de potenciar el seu negoci i així beneficiar-ne el desenvolupament.

 

L'Start Up guanyadora és OIMO

Oimo és una start up de ecodisseny i nous materials.
La seva missió és proporcionar a la indústria les eines necessàries per a ser més sostenible i reduir els més de 8 milions de tones de plàstic que acaben a l'oceà cada any.
Per això, desenvolupen una gamma de biomaterials que funcionen amb la maquinària que utilitzen els actuals fabricants de plàstic.

Coneix més sobre OIMO aquí.

 

Agrupador FAQ Premio Emprendimiento
fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Es premia un projecte seleccionat pel jurat, d'entre aquells que han presentat candidatura, amb 15.000 € subjectes a retenció i liquidats en un compte de Caixa d'Enginyers.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Qualsevol empresa espanyola constituïda legalment el 2019 o qualsevol empresa espanyola constituïda amb anterioritat i que demostri una activitat empresarial rellevant a partir de 2019 (a nivell de facturació, equip, estratègia, etc.).

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Registra't i Omple en el següent formulari on line seleccionant "Premi Emprenedoria 2020/Fundació Caixa d'Enginyers".

Recorda que pots adjuntar un link al teu vídeo de presentació!

Pel fet de presentar candidatura al Premi Emprenedoria 2020 Fundació Caixa d'Enginyers, acceptes les seves bases que estan a continuació.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

La data límit de presentació de projectes és el 31 d'octubre de 2020. (La organització es reserva el dret d’ampliar el termini)

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

El lliurament del premi, que es liquidarà en un compte de Caixa d'Enginyers, es farà en un acte oficial de la Fundació Caixa d'Enginyers.

Bases Premio emprendimiento

 

 

 

Contacte per a dubtes o consultes:

fundacion@caja-ingenieros.es sota l'assumpte "Premi Emprenedoria 2020".

 

(*) Tot el procés de gestió del Premi Emprenedoria 2020 Fundació Caixa d'Enginyers es fa a càrrec del nostre col·laborador Seed & Click, SL.