Inici
Títol Sempre al teu costat

Sempre al teu costat i al del planeta

Contenido cuadros Home Sostenibilidad

Model de Banca Responsable

A Caixa Enginyers trobaràs un model de Banca cooperativa i Responsable que es desenvolupa seguint criteris de bona governança, impacte social i mediambiental, i sobre els quals s'han definit 7 àrees que impliquen tota l'organització de forma transversal.

Vull saber-ne més

Compromís de valor compartit

La naturalesa de l'activitat del Grup Caixa Enginyers fa que es desenvolupi i integri en la societat actual i en el seu entorn.

La creació de valor compartit és un dels eixos vertebradors de la seva activitat.

La integració de les necessitats i expectatives dels grups d'interès en els models de relació amb cada un d'ells és fonamental per arribar relacions duradores i de confiança.

Vull saber-ne més

Aliances per al Desenvolupament Sostenible

Els ODS suposen, per primera vegada, la mostra del compromís de les organitzacions a nivell mundial per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i les perspectives de les persones a tot el món, a través d'accions que donin lloc al seu compliment i mesurar el seu impacte en la societat.

Vull saber-ne més

Finances per a la sostenibilitat

Dia rere dia, vam seguir ampliant la nostra oferta de productes i serveis ISR, compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats per l'Agenda 2030, i de productes que contribueixen a millorar l'eficiència energètica i a reduir la petjada ecològica.

Vull saber-ne més

Pla Horitzó Sostenible 2023

A Caixa Enginyers, com a cooperativa de crèdit, busquem aportar als socis valor sostenible en els àmbits financer, assegurador i patrimonial.

Per aquest motiu, hem definit un pla de sostenibilitat a 4 anys que posa focus en tres àrees i que giren al voltant de nostre model de banca responsable, sostenible i generadora d'impactes positius.

Vull saber-ne més

Aplicacions anidades
Pasos Hazte socio Online GRUPO

 

Fes-te'n soci online

Tingues a mà el teu smartphone

Necessitaràs el teu document d'identitat

No oblidis un justificant que acrediti la teva activitat econòmica (nòmina, rebut de la Seguretat Social, pensió...)

Ho tens? Doncs segueix els passos i obre el teu Pack de soci: compte corrent, targeta i Banca ONLINE en un tres i no res i sense moure't de casa.

 

Lightbox alta online
Disclaimer exención cuenta_sept2023 grupo

El compte serà gratuït si es compleix almenys un d'aquests requisits:

 • Mantenir domiciliada un mínim de 2 mesos del trimestre natural, una nòmina, pensió, prestació per desocupació o ingressos recurrents* d’import igual o superior a 700€** i disposar d'una targeta de crèdit o dèbit de Caixa d'Enginyers associada al mateix compte.
 • Mantenir en el compte un saldo mig superior a 20.000€ durant el trimestre natural (període de liquidació de la comissió).
 • Mantenir en vigor i domiciliats en el compte dues o més assegurances dels els rams de Vida, Llar, Auto i Salut, a través de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU.
 • Disposar d’algun dels següents productes associats al compte i que el valor liquidatiu total (a finals del trimestre) sigui de mínim 20.000€:
  • Fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió
  • Plans de pensions de Caixa Enginyers Vida
  • CdE PIES GO de Caixa Enginyers Vida
 • Si el primer titular és menor de 26 anys. A partir dels 26 anys, només serà gratuïta si es compleix alguna de les condicions anteriors.

(*) Ingressos recurrents:

 • S’inclou l’ingrés de xecs, transferències externes o traspassos entre comptes de Caixa d’Enginyers de diferent titular.
 • No es consideren com ingressos vàlids per l’exempció:
  • Els ingressos en efectiu (realitzats per finestreta o en caixers)
  • Els traspassos entre comptes de Caixa d’Enginyers del mateix titular ni traspassos d’entrada d’efectiu d’altres entitats
  • Ingressos Bizum

(**) Pensions: Si l’ingrés del compte és una pensió abonada per la Tresoreria General de la Seguretat Social no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.
Prestacions per desocupació: Si l’ingrés del compte correspon a una prestació per desocupació abonada pel SEPE no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.

Si es compleix almenys una de les condicions anteriors, no s'aplicarà cap comissió en concepte de manteniment del compte. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un 0% TAE (0% TIN) i 0 € en concepte de comissió de manteniment. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

Si no es compleix cap de les condicions anteriors, s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 18 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,72% TAE i una comissió de 18 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

Si no es compleix cap de les condicions anteriors, però sí que es manté en vigor una aportació periòdica d'un import a partir de 100 € / mes a fons d'inversió, plans de pensions o productes d'estalvi-vida de el Grup Caixa d'Enginyers, s'aplicarà una bonificació de 12 € sobre la comissió de 18 € en concepte de manteniment del compte.Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,24% TAE i una comissió de 6 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per import de 9,01 euros. No es tracta d'una comissió, sinó de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris - Ingenium que, a més de permetre't accedir als productes i serveis del Grup Caixa d'Enginyers, et dóna dret a descomptes exclusius en nombrosos establiments col·laboradors, sempre que facis el pagament amb una targeta de Caixa d'Enginyers.

Aquestes condicions són vàlides segons tarifes vigents. Prèvia autorització expressa de Caixa d'Enginyers.

Ves Superior