Inici
Título Somos presente, somos futuro

Som present, som futur

Contenido cuadros Home Sostenibilidad

Model de Banca Responsable

A Caixa d'Enginyers trobaràs un model de Banca cooperativa i Responsable que es desenvolupa seguint criteris de bona governança, impacte social i mediambiental, i sobre els quals s'han definit 7 àrees que impliquen tota l'organització de forma transversal.

Vull saber-ne més

Compromís de valor compartit

La naturalesa de l'activitat del Grup Caixa d'Enginyers fa que es desenvolupi i integri en la societat actual i en el seu entorn.

La creació de valor compartit és un dels eixos vertebradors de la seva activitat.

La integració de les necessitats i expectatives dels grups d'interès en els models de relació amb cada un d'ells és fonamental per arribar relacions duradores i de confiança.

Vull saber-ne més

Aliances per al Desenvolupament Sostenible

Els ODS suposen, per primera vegada, la mostra del compromís de les organitzacions a nivell mundial per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i les perspectives de les persones a tot el món, a través d'accions que donin lloc al seu compliment i mesurar el seu impacte en la societat.

Vull saber-ne més

Finances per a la sostenibilitat

Dia rere dia, vam seguir ampliant la nostra oferta de productes i serveis ISR, compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats per l'Agenda 2030, i de productes que contribueixen a millorar l'eficiència energètica i a reduir la petjada ecològica.

Vull saber-ne més

Pla Horitzó Sostenible 2023

A Caixa d'Enginyers, com a cooperativa de crèdit, busquem aportar als socis valor sostenible en els àmbits financer, assegurador i patrimonial.

Per aquest motiu, hem definit un pla de sostenibilitat a 4 anys que posa focus en tres àrees i que giren al voltant de nostre model de banca responsable, sostenible i generadora d'impactes positius.

Vull saber-ne més

Aplicacions anidades
Pasos Hazte socio Online GRUPO

 

Fes-te'n soci online

Tingues a mà el teu smartphone

Necessitaràs el teu document d'identitat

No oblidis un justificant que acrediti la teva activitat econòmica (nòmina, rebut de la Seguretat Social, pensió...)

Ho tens? Doncs segueix els passos i obre el teu Pack de soci: compte corrent, targeta i Banca ONLINE en un tres i no res i sense moure't de casa.

 

Lightbox alta online
Ves Superior