Slider cabecera Alianzas para el Desarrollo
Intro Alianzas para el Desarrollo

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible

 

Els ODS suposen, per primera vegada, la mostra del compromís de les organitzacions en l'àmbit mundial per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i les perspectives de les persones a tot el món, a través d'accions que donin lloc al seu compliment i mesurar el seu impacte en la societat.

 

Les entitats financereres juguem un paper clau per a la consecució dels ODS. Les anomenades finances sostenibles i la inversió socialment responsable és la clau que permetrà canvis reals, no entre el sector, sinó a la resta del teixit empresarial i la societat.

A Caixa Enginyers les finances de la sostenibilitat se situen en el centre de l'estratègia de Grup, ja que, des de la perspectiva de banca cooperativa, incorporen el doble prisma pel qual desenvolupem la nostra funció: socioambiental i desenvolupament econòmic.

 

Dia rere dia continuem ampliant la nostra oferta de productes i serveis ISR, compromesos amb els Objectes de Desenvolupament Sostenible fixats per a l'agenda 2030. Perquè un bon retorn per al soci i, al mateix temps, per a la societat, és possible.

 

ODS destacados

ODS prioritaris

 

 

 

 

ODS destacats

 

 

 

 

 

 

Título Alianzas y adhesiones

 

Aliances i adhesions

organigrama Alianzas
 • logo UNEP
  Estem adherits a la iniciativa financera de el programa de les Nacions Unides per al medi ambient, amb el compromís de continuar alineant la nostra activitat amb els Principis de Banca Responsable.
 • Logo Principios de inversión responsable
  Des del 2014, Caixa Enginyers Gestió està adherida als principis d'inversió responsable coneguts com a principis PRI d'àmbit internacional, com a iniciativa per promoure l'aplicació de criteris extra financer en la presa de decisions d'inversió.
 • logo Climate Action
  Som membres de la iniciativa més gran d'inversors a escala mundial, amb la finalitat que les 100 empreses que generen més CO2 emprenguin les mesures necessàries per a reduir l'impacte negatiu que provoquen en el medi ambient i, així, detenir el procés del canvi climàtic.
 • logo Spainsif
  Caixa Enginyers és membre de Spainsif des de 2006, una associació sense ànim de lucre que integra diferents entitats interessades a promoure la Inversió Socialment Responsable (ISR) a Espanya. Aquest objectiu es desenvolupa amb el foment de la integració de criteris ambientals, socials i ètics en les polítiques d'inversió.
 • logo CDP
  Estem adherits a aquesta organització internacional que promou que les empreses de tot el món mesurin, gestionin, difonguin i, en última instància, redueixin les emissions de gasos d'efecte hivernacle.
 • logo Clean CO2
  El 2018 la nostra entitat s'ha convertit en una organització neutra en carboni, de manera que es compensa el 100% de les seves emissions de CO2, alhora que ha desenvolupat un pla per reduir-les.