Detalle comercio Ingenium
logo Torrons Vicens

Torrons Vicens

A Torrons Vicens transmetem la tradició torronaire des de 1775. Vicens ofereix una gran varietat de torrons i xocolates elaborats com sempre.


        	banner Torrons Vicens
Fins a un 10% de descompte

A Torrons Vicens transmetem la tradició torronaire des de 1775. Generació rere generació elaborem els nostres productes de manera tradicional, utilitzant ingredients naturals i de màxima qualitat seleccionats especialment pel bon paladar.

Actualment, Vicens ofereix una gran varietat de torrons i xocolates elaborats com sempre, artesanalment, als que se'ls hi ha afegit un alt gran d'innovació, ja sigui en l'atrevida combinació d'ingredients o en la presentació dels seus productes.

En total són més de 100 varietats de torró que es complementen amb un ventall de més de 300 especialitats ideals per a tot tipus de compromisos, així com també una distingida selecció de lots i cistelles per obsequiar amistats i col·laboradors. I és que amb constància i esperit emprenedor, Torrons Vicens s'ha convertit en un referent en qualitat, sent una empresa reconeguda també per part de les certificacions europees més importants (com la Indicació Geogràfica Protegida) i dels certificats de qualitat més estrictes del sector (com la ISO 9001).

La prioritat de Vicens és assegurar que els productes elaborats arribin al mercat en òptimes condicions.

 

Descompte a la Botiga On-Line:  https://www.vicens.com/

 

Descompte a les següents botigues físiques:

  • AGRAMUNT
    Crta. Tàrrega, 1
    C/ Sió, 2
  • BARCELONA
    C/ Comte Urgell, 61
    C/ Petritxol, 15
    C/ Consell de Cent, 308
    C/ Call, 10
    Plaça Universitat, 5
    Avda. Portal de l’Àngel, 1
    Plza Sant Jaume, 5
  • SITGES
    C/ de la Bassa Rodona, 2
    C/ Parellades, 23T
  • LA JONQUERA
    Crta. N.II, Camí de la Piscina, 11
  • BOSSÒST (VALL D'ARAN)
    C/ Sant Roc, 1
  • LLEIDA
    C/ Major, 74
  • PLATJA D'ARO
    C/ Pineda del Mar, 16, local 3
  • MADRID
    C/ Mayor, 43T

 

Condicions:

  • Compra Online: Important: fer la compra al web www.vicens.com amb el cupó exclusiu que trobaràs des del botó "Accedeix a l'oferta".
  • Compra botiga física: Cal identificar-se con Caixa d’enginyers i és imprescindible realitzar el pagament del producte amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit de Caixa d'Enginyers.
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior