Detalle comercio Ingenium

KidINN

kidinn.com botiga online de material esportiu pels petits de la casa.

Fins a un 5% de descompte

A Kidinn tens el millor material esportiu pels petits de la casa

A Kidinn trobaràs tota la roba i calçat d’esport infantil perquè els nens compleixin els seus objectius esportius amb les grans marques. Tenim les botes de futbol perquè marqui el primer gol, les jaquetes i botes de nen per descobrir la muntanya o les bambes esportives de nen per que corri incansablement.

 

Et volem ajudar a fomentar una vida sana als teus petits mitjançant l’esport o les activitats extraescolars. Hem d’animar-los a practicar qualsevol esport, ja sigui; futbol, natació, tenis, sortir a córrer, esquí o descobrir la muntanya. Fent esport els nens descobreixen les seves capacitats, aprenen el significat de l’esforç i fan nous amics.

 

Per això es necessari que utilitzin la roba de nens adequada que els faciliti la mobilitat i sigui transpirable. A Kidinn.com tenim tota la roba infantil dissenyada amb teixits tècnics, estampats i colors de les millors marques; Nike, adidas, Columbia, The North Face, Salomon, Timberland…

 

Sabem que la comoditat i la seguretat és important a la compra d’unes bambes per nens, així que a la secció de calçat infantil descobriràs totes les sabatilles esportives, botes o sabates que els petits de la casa per seguir corrent i saltant com bojos.

 

Troba tot el que necessitis perquè els teus fills puguin anar còmodes i a la moda l’escola, practicant esport o d’excursió per la muntanya a Kidinn. La botiga especialitzada amb material esportiu infantil.

 

Codi Promocional vàlid fins el 31/12/2020

 

Codi vàlid a les botigues Tradeinn. Els codis promocionals no són aplicables a determinats productes ni acumulables a altres promocions. Consultar la validesa afegint un producte a la cistella de compra.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior