Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers i els ODS en el món de la inversió col·lectiva

11.06.2019
L'acte va ser organitzat el dijous 6 de Juny de 2019 per Caixa d'Enginyers i Spainsif, amb motiu de la Setmana ISR.

Actualment, el Grup Caixa d'Enginyers contribueix en 14 dels 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) que promou Nacions Unides. Aquesta iniciativa, la major en Responsabilitat Social del món, va en línia amb els valors de Caixa d'Enginyers, com la integritat, el compromís, l'excel·lència, la professionalitat i la proximitat i, a més, amb el compromís de ser responsables amb el medi ambient i contribuir en la sostenibilitat. Caixa d'Enginyers ha estat una entitat pionera en l'aposta pels productes d'inversió amb criteris ISR en llançar, en 2009 el primer fons d'inversió, el Fonengin ISR, i en 2017 el Caixa Enginyers Environment ISR, FI.

Un dels integrants de l'acte va ser Xosé Garrido, actual gestor del Fonengin ISR, FI, qui va explicar que: “Els nostres fons ISR tenen un impacte mesurable. De fet, podem dir que més del 70% de les companyies que actualment tenim en cartera de les nostres estratègies ISR contribueixen a aconseguir els ODS. A més, amb l'objectiu de saber-lo de manera més tangible, ens hem fixat a curt/mitjà termini determinar quants milions d'euros de les vendes de cada companyia repercuteix en cada ODS”.

 

 

L'acte també va comptar amb la presència d'Antoni Fernández, Director General de Caixa d'Enginyers Vida i Pensions, Iñaki Irisarri, Assessor en sostenibilitat del Grup Caixa d’Enginyers, Francisco Javier Garayoa, Director de Spainsif, Xavier Bellavista, Director de Mercer Investments, i Domingo Torres, Director Executiu d'Espanya i Portugal en Lazars Fund Managers.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas

Consulta totes les notícies econòmiques

 

 

Ves Superior