Publicador de continguts

Cristina Llahí, gestora de fons de Caixa Enginyers Gestió, ponent en els tallers “Com generar inversions amb impacte social i mediambiental positiu”

07.02.2020

Amb motiu del llançament del CdE ODS Impact ISR, un nou fons que inverteix en companyies que impactin de forma directa en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), durant els mesos d'octubre i novembre, Cristina Llahí i Xavier Fàbregas han participat en quatre ponències en les quals han explicat com generar inversions amb impacte social i mediambiental positiu focalitzant-se en el model de Caixa Enginyers Gestió. Aquestes ponències, organitzades per Caixa d'Enginyers, s’han celebrat a Barcelona, Madrid, Girona i Tarragona, i hi han assistit socis i professionals de la mateixa Entitat interessats en l'àmbit de la inversió socialment responsable.

Durant l'exposició s’ha debatut sobre la rellevància de les inversions d'impacte que el fons té en compte, a més dels indicadors econòmics i l'impacte social i/o mediambiental de l'empresa. Un dels principals catalitzadors de l'esmentada estratègia és la contribució al desenvolupament sostenible, gènesi de la iniciativa impulsada per Nacions Unides el 2015, coneguda sota el nom d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Així mateix, s’ha explicat el model d'inversió del nou fons ISR, el CdE ODS Impact ISR.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior