Publicador de continguts

Informe Montreal Pledge 2018 de Caixa Enginyers Gestió

22.02.2019
En línia amb el compromís adquirit amb els Principis d'Inversió Responsable (PRI), CE Gestió publica anualment l'Informe Mont-real Pledge, que tracta de donar difusió a la importància de la inversió col·lectiva en el procés de descarbonització de l'economia.

Es tracta d'una iniciativa creada al setembre de 2014 a Montreal, recolzada pels Principis per a la Inversió Responsable (PRI) i la Iniciativa Financera del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (UNEP). D'aquesta manera, es permet als inversors i gestors d'actius formalitzar el seu compromís amb els objectius de la Coalició de Descarbonització de les Carteres, que promou la mesura, divulgació i reducció de la petjada de carboni de les seves carteres.

D'aquesta forma, Caixa Enginyers Gestió es compromet a fer pública una vegada a l'any la petjada de carboni generada pels actius gestionats, reforçant el seu compromís amb una inversió responsable, que minimitzi els efectes del canvi climàtic. Pot consultar l'informe complet aquí, corresponent a l'exercici 2018.

  Pots accedir l'informe  Montreal Pledge 2018, des del següent enllaç.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior