Publicador de continguts

Xavier Fàbregas, ponent en la jornada ‘ESG: la sostenibilitat és el futur’

05.06.2019
Xavier Fàbregas, director general de Caixa Enginyers Gestió

Xavier Fàbregas, Director General de Caixa Enginyers Gestió, va participar el mes de març passat com a ponent en la sessió ‘ESG: la sostenibilitat del futur’, organitzada a Barcelona per CFA Society Spain, a la qual van assistir professionals de referència en l'àmbit de la inversió socialment responsable.

Durant la ponència es van plantejar diversos reptes que haurà d'afrontar la societat en general i la indústria de gestió d'actius en particular si realment l'objectiu és alinear objectius de la indústria amb objectius d'àmbit general, com per exemple:

(1) L'Acord de París (2015), que va marcar un nou rumb per a l'economia mundial basat en una societat baixa en carboni.

(2) Els Principis d'Inversió Responsable (PRI), que promouen l'aplicació de criteris extrafinancers per part de gestores d'actius en els processos d'inversió.

(3) Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), promoguts per Nacions Unides i que constitueixen un full de ruta per a individus, empreses i governs.

A més, Xavier Fàbregas també va explicar, entre altres temes d'interès, el model propi de gestió d'integració de factors ASG dins del procés d'inversió i va detallar els avantatges de forma empírica que aporta la gestió socialment responsable dins de la gestió de carteres.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas

Consulta totes les notícies econòmiques

 

 

Ves Superior