Slider cabecera collabora crowfunding Arrels
Fundacio Arrels landing page crowdfunding

 

Més de 37.000 persones dormen al carrer i Sebastien ha estat un d'ells.

Sebastien té 39 anys i ha viscut vint anys al carrer. Des de l'estiu, viu en un pis d'Arrels i sovint visita els veïns i les veïnes que el van ajudar quan vivia al carrer.

“Quan dormia al costat de la botiga sempre em van respectar, no em feien fora i, de vegades, em portaven un cafè. Em van ajudar i ho segueixen fent moltes persones, de totes les edats”.

Descobreix aquí la seva història.

 

Tenir una llar és la primera fita.

Un habitatge digne proporciona estabilitat, intimitat i seguretat. És la peça fonamental que permet transformar la situació d’aquestes persones. Una persona acaba al carrer perquè els seus enllaços s'han trencat. Per això és important una primera acollida respectuosa, que no culpabilitzi i que orienti la persona cap als recursos que pot fer servir.

La Fundació Arrels i HOGAR SÍ persegueixen aquest objectiu des de fa més de 25 anys. Ofereixen protecció i posen a la disposició de les persones sense llar serveis útils i espais d'acolliment que donin tranquil·litat i seguretat. Un primer pas per aconseguir que homes i dones que no tenen una llar puguin començar a refer les seves vides.

Fundacio Arrels landing page crowdfunding - donatius

 

Col·labores perquè més persones que no tenen llar siguin ateses i puguin començar a tenir una vida digna?

  • Amb 50 € → Servei de dutxa per a 30 persones
  • Amb 100 € → Alimentació per a 10 persones durant 1 dia
  • Amb 250 € → Alimentació per a 5 persones durant 1 setmana
  • Amb 500 € → Lloguer mensual d’un pis i subministraments
Boton haz aportacion

 

Fes la teva aportació a través de transferència

 

Actividad fundación - colabora 2022

 

La Fundació Caixa Enginyers per una societat amb millor qualitat de vida

 

La pobresa afecta cada cop més persones i més diverses.
En realitat, potser és més convenient parlar de persones en risc d'exclusió social, ja que són situacions complexes en què els problemes econòmics són conseqüència o part d'un entramat de factors, com ara la incapacitat per accedir a una feina, la precarietat laboral, les dificultats per tenir un habitatge, la violència masclista o l’escassetat de xarxes familiars i d’ajuda.

El resultat és una realitat difícil de canviar sense intervenció ni ajuda. Milions de persones al teu voltant no poden accedir a una feina que els permeti subsistir, fins i tot és possible que per múltiples motius quedin fora de les proteccions socials que ofereix l'Estat.

Si la pobresa i l'exclusió social generen desigualtats que s’hi queden, i alhora cada vegada afecten més part de la població, com serà la societat dels propers anys?, què podem fer per canviar-ho?

Això és el que ens plantegem a la Fundació Caixa Enginyers.
Volem actuar per contribuir a millorar la qualitat de vida del nostre entorn.
Ara i per al futur, volem una societat més justa, igualitària i feliç.

 

Com?

 

Hem creat un pla per generar un impacte en tres moments diferents del cicle de la pobresa, mitjançant tres projectes diferents que volen impulsar canvis amb un pla d'acció clar, concret i transparent. Hi vols col·laborar?

 

 

Total recollit: 40.350 € de 55.000 €

 

Per què fer una donació a través de la Fundació Caixa Enginyers?

Investiguem i contrastem cada projecte per assegurar que sigui clar, transparent i que aporti valor real a la societat.

Els nostres col·laboradors:

  • Cáritas
  • Fundació Arrels
  • HOGAR SI

 

Les donacions* rebudes es lliuraran íntegrament als nostres col·laboradors.

 

 

Aplicacions anidades
Boton haz aportacion

 

Fes la teva aportació a través de transferència

 

Pie trato fiscal donaciones

*Les donacions tenen un tracte fiscal favorable: són deduïbles en la quota íntegra de l'IRPF, fins a un 80% per als primers 150 € i un 35% per a la resta, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior al de l'any precedent. A la quota de l'Impost sobre Societats, la deducció és del 35%, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior al de l'any precedent.

 

 

Ves Superior