Slider cabecera colabora Becas comedor
Explicación Becas comedor

 

La Fundació Caixa d'Enginyers ens unim a la Fundació Educo per donar suport al seu Programa Beques Menjador, que des de 2013 ha aconseguit proporcionar més de 3 milions de dinars sans i equilibrats.

 

Cada vegada estem més a prop de la normalitat després de la pandèmia, però encara hi ha milions de llars que segueixen en una situació de supervivència i pateixen les conseqüències econòmiques de la crisi.

A Espanya, 1 de cada 3 famílies viu en risc de pobresa, i els més vulnerables són els més petits. Una de les conseqüències és la malnutrició infantil, i el seu efecte en l'educació i el desenvolupament de les seves capacitats.

Per això, amb la teva col·laboració, la Fundació Educo farà arribar a través del seu Programa Beques Menjador un dinar diari a nens i nenes en situació de vulnerabilitat a les escoles.

 

Una manera de garantir un dinar complet i equilibrat al dia.

  • 100 € permeten donar un dinar diari durant sis setmanes
  • 150 € permeten donar un dinar diari durant dos mesos i mig
  • 300 € permeten donar un dinar diari durant cinc mesos

Cost mitjà d'una beca anual: 486 €

 

 

Les donacions* rebudes es lliuraran íntegrament a la Fundació Educo.

 

Aplicacions anidades
Boton haz aportacion

Fes la teva aportació a través de transferència

Pie trato fiscal donaciones

*Les donacions tenen un tracte fiscal favorable: són deduïbles en la quota íntegra de l'IRPF, fins a un 80% per als primers 150 € i un 35% per a la resta, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior a el de l'any precedent. A la quota de l'Impost sobre Societats, la deducció és del 35%, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior al de l'any precedent.

Ves Superior