Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers i Grup Bon Preu signen un acord perquè els socis de l'entitat cooperativa puguin retirar diners en els 190 supermercats del distribuïdor

04.10.2021
Els socis de Caixa d'Enginyers podran reemborsar efectiu, entre 50 i 150 euros, en els establiments de la cadena amb la realització d'una compra superior a 15 euros

L'acord s'emmarca en l'estratègia de l'Entitat de potenciar acords amb empreses de diferents sectors per adaptar-se a el nou model financer que sorgeix amb la digitalització, les finances de la sostenibilitat i l'emergència de les empreses fintech i bigtech

La cooperativa de crèdit i serveis financers, Caixa d'Enginyers, i el grup d'alimentació Bon Preu, s'han associat per llançar un servei de cashback que permetrà als socis de l'entitat financera disposar de diners en efectiu en qualsevol dels 190 establiments que posseeix la cadena de supermercats a Catalunya, mitjançant l'ús de la targeta bancària.

La implementació d'aquest nou servei reflecteix la missió de l'entitat per generar valor compartit més enllà del component financer i el seu compromís per situar els seus socis i sòcies al centre de les decisions, amb la finalitat de facilitar el seu dia a dia i posar al seu abast productes i serveis innovadors que donin resposta a les seves necessitats diàries. Amb aquesta aliança, Caixa d'Enginyers suma més de 16.000 punts per retirar efectiu a Espanya.

El cashback consisteix en un sistema de devolució d'efectiu a través del qual els clients poden abonar la compra a l'establiment i, al mateix temps, retirar diners en efectiu del seu compte bancari. Això permet als usuaris de l'Entitat la retirada d'efectiu al supermercat sense necessitat d'acudir al banc o al caixer.

Gràcies a aquest acord, els més de 210.000 socis i sòcies de Caixa d'Enginyers es beneficiaran d'aquest servei podent retirar una quantitat mínima de 50 euros i una màxima de 150 euros en efectiu al realitzar una compra superior als 15 euros i pagar amb la targeta bancària de l'Entitat. Aquest acord millora l'accés a l'efectiu als socis i sòcies de la cooperativa de crèdit per la seva proximitat als supermercats Bon Preu i Esclat o perquè ja són clients del grup de distribució alimentària. Així mateix, l'Entitat estima que aquest acord representa un estalvi directe per als seus usuaris de fins a 250.000 euros en comissions a l'any, si es manté la tendència d'extracció d'efectiu en els nivells actuals.

Aquest servei de cashback és gratuït per als socis i sòcies de Caixa d'Enginyers, ja que tots els establiments de el Grup Bon Preu s'incorporen al grup d'entitats amb les que la cooperativa de crèdit manté acords d'efectiu i que es concreten en 5 extraccions mensuals per soci.

Segons Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, "aquest acord reafirma el nostre compromís per atendre les necessitats dels nostres socis i sòcies, reforçar la nostra proximitat presencial i optimitzar l'eficiència operativa, alhora que ens permet estendre la xarxa d'acords de caixers amb la incorporació d'empreses no financeres." A més de sumar a la seva xarxa 190 noves localitzacions de caixers per disposar d'efectiu, Caixa d'Enginyers posa en valor la coherència de la cooperació amb empreses de diferents sectors en la recerca de sinergies amb els serveis financers que presta l'entitat. "L'aliança amb el Grup Bon Preu posa en evidència l'oportunitat d'ampliar la col·laboració amb altres sectors econòmics en aquests temps de transformació dels serveis financers profundament impactats pels reptes de la digitalització, la sostenibilitat i les noves forces competitives que plantegen les bigtech i les fintech", conclou Cavallé.

Descubreix tota la informació sobre la nova manera d'obtenir efectiu aquí.

Aplicacions anidades
Ves Superior