Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers participa en l’acte “l’Educació i smart cities” dins el cicle “Agenda 2030 i els ODS”

01.10.2021
En el marc de la col·laboració entre el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i lletres i en ciències de Catalunya i Caixa d’Enginyers, ambdues entitats organitzen un cicle de conferències sobre l’Agenda 2030 i els ODS, amb l’educació com a motor de canvi.

La tercera sessió, celebrada ahir, es va centrar en “l’Educació i smart cities”, on es va debatre sobre la necessitat de construir infraestructures i ciutats resilients, promoure la industrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació. En aquesta conferència moderada per Judith Miró, directora de l’Institut Sant Quirze del Vallès, hi van participar Xavier Fàbregas, director general de Caixa Enginyers Gestió, Konstantinos Kourkoutas, coordinador de CORE (Universitat Autònoma de Barcelona), Elisabeth Oliveras, alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Per part seva, Xavier Fàbregas va parlar d’economia circular y sobre l’impacte de les inversions en els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La propera sessió, que tindrà lloc el 19 d’octubre, estarà centrada en “l’Educació i el planeta” i comptarà amb la participació de David Murano, sotsdirector general i director de l’Àrea de Gestió Global del Risc de Caixa d’Enginyers, Francesc Mauri, meteoròleg i divulgador membre del Consell Assessor del Servei Meteorològic de Catalunya, i Xavier Duran, químic i periodista científic de TV3.

Descobreix tota la informació sobre el cicle i les properes jornades en aquest enllaç

 

Aplicacions anidades
Ves Superior