Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers reforça els seus serveis amb una assegurança de salut exclusiva per a socis i sòcies de l'Entitat

13.10.2021
Amb aquest producte, el Grup cooperatiu reforça la seva diversificació en l'àrea asseguradora de Caixa Enginyers Bancassegurances

Fruit de l'acord entre Caixa d'Enginyers i MGC Mútua, l'entitat cooperativa llança una nova assegurança de salut exclusiva per als seus socis i sòcies. Un producte assegurador amb marca pròpia que suposa un pas endavant per al Grup, que es reforça en l'àmbit de la salut i situa a Caixa Enginyers Bancassegurances en una posició estratègica dins d'un sector líder.

Com a Cooperativa amb una clara vocació de prestació de servei i amb l'objectiu d'oferir un tracte personalitzat i de valor, Caixa d'Enginyers comercialitzarà una assegurança de salut amb tres modalitats: CdE Salut Silver, CdE Salut Gold, CdE Salut Platinum. Totes elles ofereixen diferents cobertures per adaptar-se a la situació personal i a les necessitats de cada persona o família, en un context en el que la salut juga un paper fonamental.

Entre les principals avantatges de la contractació d’aquesta nova assegurança de salut destaquen la lliure elecció de metge i especialista, tractaments innovadors i de qualitat, temps d'espera reduïts, flexibilitat i comoditat, diferents modalitats i prestacions, així com una àmplia cobertura tant a nivell nacional com internacional.

Aquesta assegurança de salut ha estat dissenyada exclusivament per als socis i sòcies de Caixa d'Enginyers. La prestació d'aquest nou servei es realitzarà a través de MGC Mútua, considerada com la millor entitat d'assegurances de salut d'Espanya, segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). Així mateix, és l'entitat de caràcter mutualista més ben valorada pels metges que treballen en el sector assegurador, segons les últimes enquestes publicades pel Col·legi de Metges de Barcelona i el de Girona.

Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, confirma que "la nostra aliança amb MGC Mútua va començar el 2017 però ara fem un pas endavant amb el disseny d'una assegurança de salut pròpia per als nostres socis i sòcies i reforcem la nostra aposta pel negoci assegurador. Això ha estat possible gràcies nostra sinèrgia amb MGC Mútua, amb la qual compartim una mateixa filosofia, valors comuns i vocació de servei." Per a Caixa d'Enginyers, aquest acord és molt significatiu, ja que és la primera vegada que MGC Mútua aposta per una entitat financera com a partner.

Per la seva banda, Daniel Redondo, director general d'MGC Mútua, ha assenyalat que "ens sentim molt orgullosos de poder aportar l'assegurança de salut de MGC Mútua, tan positivament valorada pel col·lectiu mèdic i per l'OCU, que permetrà a Caixa d'Enginyers oferir un servei de valor afegit als seus socis i sòcies, el que ens permet donar continuïtat i consolidar un acord estratègic d'èxit amb l'entitat financera. El fet de compartir valors i filosofia, i, per descomptat, la vocació de servei que defineixen tant a Caixa d'Enginyers com a MGC Mútua, faciliten aquest nou projecte, en el qual confiem plenament."

Aplicacions anidades
Ves Superior