Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers signa un conveni amb el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona

12.09.2022
Amb aquest conveni, lligat a les ajudes dels Fons Next Generation EU i a través del Préstec ECO Rehabilita, Caixa d’Enginyers reafirma el seu compromís amb la promoció de la rehabilitació energètica i la seva aposta per un món més sostenible. En el marc d’aquesta col·laboració, ambdues entitats facilitaran el finançament i la millora de l’eficiència energètica tant als col·legiats, com a la resta de professionals i empreses del sector de la construcció en l’àmbit de l’edificació.

Celestí Ventura, president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona; i Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, durant la signatura del conveni de col·laboració.


Caixa d’Enginyers, cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors, i el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) han signat un conveni de col·laboració per impulsar la innovació i la sostenibilitat, promovent la rehabilitació energètica dels edificis a Catalunya.

Amb aquest acord, finançat en el marc dels Fons Next Generation EU, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, el Cateb tindrà com a entitat col·laboradora a Caixa d’Enginyers, que facilitarà el finançament, així com tota la informació necessària en relació al programa de rehabilitació d’edificis de la Generalitat de Catalunya.

D’aquesta manera, Caixa d’Enginyers reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat i la rehabilitació energètica, a través del Préstec ECO Rehabilita, el qual té l’objectiu de col·laborar en la concessió de finançament a particulars, empreses i comunitats de propietaris per a la rehabilitació d'habitatges en matèria de millora de l'eficiència, transició energètica, accessibilitat o conservació. Aquest préstec ja està relacionat amb els programes d’ajudes subvencionats dels Fons Next Generation; el programa 3 (ajuda a les actuacions de rehabilitació a nivell d’edifici) i el programa 4 (d’ajuda a les actuacions per a la millora de l’eficiència energètica als habitatges), vigents fins el 31 de desembre d’aquest any.

Jaime Asián, director de l’àrea de serveis al soci de Caixa d’Enginyers afirma que “amb aquest acord, Caixa d’Enginyers reafirma el seu compromís amb el medi ambient, posant a l’abast dels col·legiats, professionals i empreses del sector, tota la informació necessària i les alternatives per millorar l’eficiència energètica dels habitatges”.

Per la seva part, Celestí Ventura, president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, ha explicat que “gràcies a aquest conveni amb Caixa d’Enginyers, posarem a disposició de tots els nostres col·legiats els mecanismes necessaris per facilitar la informació, tramitació i gestió dels crèdits”.

Aplicacions anidades
Ves Superior