Publicador de continguts

Grup Caixa Enginyers estrena nova identitat corporativa

10.10.2023
Després de més de 55 anys d'història, Grup Caixa Enginyers actualitza la seva imatge corporativa amb la qual reflecteix allò en què s'ha convertit, un Grup consolidat i solvent que pel seu model de Banca Cooperativa té una manera diferent d'entendre les finances

Sota el propòsit “Humanitzem les teves finances”, Caixa Enginyers reforça el compromís amb els seus socis i sòcies, mantenint intacta la seva essència, amb l'objectiu de seguir aportant valor compartit i cuidant la salut financera de les persones, a través de l'economia social i de les finances sostenibles

Excel·lència, enginy, integritat, claredat i passió són els valors que identifiquen el Grup Caixa Enginyers i amb què busca seguir donant resposta als nous reptes de la societat

Grup Caixa Enginyers, grup cooperatiu de crèdit i serveis financers i asseguradors amb més de 55 anys d'història, presenta nova identitat corporativa. Com a grup consolidat i solvent, Caixa Enginyers busca seguir connectant amb els seus més de 215.000 socis i sòcies, oferint-los productes i serveis adaptats a les seves necessitats i, alhora, continuar construint aquesta forma diferent de fer i d'entendre les finances que tant els caracteritza.

Sota el propòsit Humanitzem les teves finances”, Caixa Enginyers reflecteix l'essència dels seus orígens, centrats sempre en les persones, en la força de la unió i en el tracte proper. Aquesta nova imatge renovada reafirma la força d'una marca sòlida, que deu el nom als seus orígens, als i a les professionals enginyers, i la seva aposta per continuar construint un futur millor i més sostenible, cooperatiu i social. Aquest nou propòsit emmarca els objectius del Pla Estratègic 2026 del Grup, el nou full de ruta de l'Entitat amb què cerca posicionar-se com a referent en banca cooperativa gràcies a una àmplia oferta de productes i serveis financers i asseguradors de qualitat, i una atenció personalitzada i propera, tot això sense oblidar seguir impactant positivament a la societat i al planeta amb totes les seves activitats.

 Amb la nova identitat s'han reafirmat els valors que formen part de l'ADN de l'Entitat: Excel·lència, enginy, integritat, claredat i passió. En aquest sentit, Joan Cavallé, director general de Caixa Enginyers ha afirmat que “Amb la nova identitat corporativa busquem seguir construint entre tots una història de futur, millorant la salut financera dels nostres socis i sòcies, i generant un benefici social compartit, posicionant el Grup Caixa Enginyers com a motor del canvi econòmic i social. Són valors que reflecteixen la nostra manera de ser i de connectar amb les persones, sempre amb el propòsit d'humanitzar les finances.”

Les claus de la nova imatge corporativa

La nova identitat corporativa també implica un canvi de logotip, amb una nova icona inspirada en la Creu de Malta o Roda de Ginebra, que ret homenatge als seus orígens al món de l'enginyeria. El nou logotip és símbol de la seva essència cooperativa, representant un grup de persones unides, transmetent així la força del cooperativisme. D'altra banda, és un emblema que recorda elements de la natura, i que per tant encaixa amb el compromís de l'Entitat amb el medi ambient i la sostenibilitat del planeta.

A més de la icona, el nom de l'Entitat es consolida com a marca ressaltant els seus orígens en l'àmbit de l'enginyeria, reafirmant que Caixa Enginyers avui és una entitat oberta a tothom.

“Vam néixer fa més de 55 anys amb el propòsit de donar resposta a les necessitats financeres dels enginyers. Ara som una Entitat propera, sostenible i oberta a tothom i així ens volem mostrar. Volem continuar potenciant el nostre model de banca cooperativa mitjançant una nova identitat coherent amb el que avui som, i amb la història de futur que junts volem continuar construint. Alhora, també volem agrair a tots els nostres socis i sòcies i al nostre equip de professionals haver-nos portat fins aquí i haver fet possible l'èxit d'un model de banca cooperativa referent a Europa”, ha conclòs Joan Cavallé.

Aplicacions anidades
Ves Superior