Slider SAS
Intro SAS

 

 

  • Què és el Servei d'Assessorament en Assegurances?

El Servei d'Assessorament en Assegurances (SAS) de Caixa d'Enginyers proporciona una oferta global per a les teves necessitats asseguradores, integrant solucions a mida per a la gestió dels diferents riscos als quals puguis estar exposat.

Amb el nostre equip de professionals altament qualificats i de confiança, i tot el suport tècnic i l'experiència de l'Àrea d'Assegurances del Grup Caixa d'Enginyers, avaluem els riscos que són realment importants per a tu, analitzem les teves circumstàncies personals i et fem una proposta personalitzada amb les millors solucions i cobertures per al teu cas en particular, així com les gestions posteriors que puguis necessitar.

 

Por qué solicitar el SAS

 

  • Per què hauries de considerar sol·licitar aquest servei?

Cada cas es únic, i els riscos als quals s'està exposat poden variar al llarg del temps. Per això, la nostra proposta de valor és oferir-te una oferta de servei que s'adapti constantment a les necessitats reals i ofereixi les cobertures idònies, sense excedir-se ni quedar-se curt, per a una correcta gestió dels teus riscos.

 

Cuadros Proceso SAS

 

 

Coneix les 3 etapes del Servei d'Assessorament en Assegurances:

01

VISIÓ COMPLETA

Realitzem una proposta individualitzada aportant factors de valor afegit, com l'anàlisi dels teus riscos, recomanacions per a una gestió adequada i la selecció de cobertures adaptades a les teves necessitats.

Identifiquem cada risc individualment i fem una proposta específica per cobrir cadascun d'ells.
 
 
Revisem i verifiquem la naturalesa real del teu negoci, per assegurar-nos que es cobreixen tots els riscos de manera idònia.
 
 
Busquem la cotització conjunta de totes les assegurances amb la mateixa companyia per paquetitzar l'oferta i aconseguir preus més competitius.

02

FACILITEM
LA GESTIÓ

Integrem en un únic document l'anàlisi conjunt de tots els riscos, valorant els avantatges com a soci (cobertures i preu) i plantejant-ho tot en un format de fàcil comprensió per a un millor enteniment.

03

SERVEI QUE
NO FINALITZA

El nostre compromís és gestionar adequadament tots els riscos i revisar-los periòdicament, amb la intenció de ser proactius i anticipar-nos a temps. A més, posteriorment també realitzem un seguiment i et mantindrem informat puntualment de l'estat de qualsevol tràmit o reclamació a través del nostre servei d'atenció i suport.

 

 

Aplicacions anidades
Imagen SAS sello OK


 

Resumen final SAS

La teva elecció més encertada

  • Identifica necessitats i planteja solucions asseguradores.
  • Proposa serveis globals, que engloben tots els processos i els productes que intervenen en aquestes solucions.
  • Ofereix un servei únic i a mida.
  • Presta un servei postvenda per fer un seguiment adequat dels teus riscos al llarg del temps.
Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita'l ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

 
whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior