Detalle comercio Ingenium
logo Floristeria Navarro

Floristeria Navarro

Floristeria Navarro ofereix a tots els socis de Caixa d'Enginyers de forma exclusiva descomptes especials. Es una floristeria que ofereix alta qualitat en els seus productes i és l'única a Barcelona que no tanca mai, sempre està oberta, de dia i de nit, 24 hores, tots els dies de l'any.


        	Banner Floristeria Navarro
Fins a un 10% de descompte

A Flores Navarro ens apassionen les flors i la jardineria des de fa més de 65 anys. Ens apassionen les diferents varietats, els seus colors, aromes. Els rams de flors però també els centres, les cistelles, les roses vermelles, blanques, grogues ... Una passió heretada del nostre avi Constantí Navarro, florista i jardiner de gran sensibilitat, que ha anat passant de generació en generació.

Avui, Flores Navarro és un clàssic dins el món de les flors i la jardineria, tant al carrer València de Barcelona, la ciutat en la qual va germinar, com en qualsevol lloc del món en el que desitgin vestir un espai amb els colors de les nostres composicions.

Coneguda com el "jardí de la ciutat", Flores Navarro és una floristeria de referència. Gràcies a la dedicació i la tenacitat del nostre avi, que durant molt temps ha seguit exercint el nostre pare, i que, avui, exercim nosaltres, les nétes. Experts en el mercat de les flors, ens complau seguir treballant de forma honesta, oferint el millor de nosaltres mateixos als nostres clients. Les flors i composicions més belles a un preu just.

Perquè amb flors, amb aroma, i amb color, la vida es passa millor.

10% descompte en totes les compres al web per import superior a 30 €.

Codi promocional a través del botó "Accedeix a l'oferta"

 

Condicions de l'oferta:

  • No s'aplica el descompte a la botiga física, us exclusiu web
  • No acumulable a altres ofertes, promocions ni descomptes.
  • Es pot utilitzar només un cupó de descompte per comanda i per cistella de compra.

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior