Detalle comercio Ingenium
logo Abacus

Abacus cooperativa

Gaudeix de 5 euros de descompte per una compra mínima de 40 euros a qualsevol botiga Abacus i online a abacus.coop.


        	banner Abacus
Fins a 5 € de descompte

Abacus cooperativa t'ofereix joguines educatives per a petits i grans, material de manualitats per fomentar la creativitat, una àmplia gamma de productes de papereria, el que necessiten els més petits amb una creixent selecció de productes de puericultura, així com un gran ventall de llibres per totes les edats i de tots els gèneres.
Tots els productes que trobaràs en els establiments d'Abacus cooperativa són seleccionats amb uns criteris que reflecteixen els valors centrals de la cooperativa com ho són la responsabilitat social i l'orientació als consumidors i consumidores.

 

Gaudeix de 5 euros de descompte per una compra mínima de 40 euros a qualsevol botiga Abacus i online a abacus.coop.

 

Promoció vàlida per a compres superiors a 50 euros realitzades del 23 de Agost al 30 de Setembre (excepte en llibres i serveis ) a qualsevol botiga d'Abacus cooperativa i la botiga online. Els vals no són acumulables entre ells ni amb altres promocions vigents, i només es podrà bescanviar un val per cada compra. Promoció aplicable només efectuant el pagament amb targetes de dèbit o de crèdit de Caixa d'Enginyers.


Beneficia't ara dels 5 euros de descompte:

  • A la botiga física: clica aquí per obtenir el cupó descompte.
  • A la botiga online: fes servir el codi promocional 5ENG22.
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior