Detalle comercio Ingenium
logo PMC

PMC

Solucions integrals per a l'oficina.


        	banner PMC
Fins a un 15% de descompte

A PMC oferim solucions integrals per a l'oficina des de 1979. Donem un servei global i personalitzat amb tots els productes i serveis necessaris per al funcionament d'una empresa. Seleccionem els millors articles de marques capdavanteres i oferim la qualitat de la nostra pròpia marca. A més, comptem amb l'assessorament del nostre equip d'experts per garantir la satisfacció dels nostres clients.

 

Trobem una resposta a mesura per cobrir tots els grans i petits reptes. Confien en nosaltres més de 6.000 empreses de tots els sectors, que perceben diàriament el nostre segell: el compromís amb la flexibilitat, l'excel·lència i l'eficiència. Per a això disposem d'unes instal·lacions de més de 9.000 m2 amb més de 14.000 referències en estoc permanent. Estem presents en 8 ciutats principals de la península i distribuïm en tot el territori nacional.

 

Gairebé quatre dècades després de la nostra fundació, la consistència del nostre fer ens ha convertit en referents en els següents àmbits.

 

  •  Consumibles d'impressió i material d'oficina: apostem per la qualitat d'un ampli ventall de marques capdavanteres i pròpies.
  •  Sistemes d'impressió: som distribuïdors oficials d'HP i Sharp amb Servei Tècnic autoritzat.
  •  Audiovisuals i multimèdia: comptem amb el nostre propi equip d'instal·ladors.:
  •  Informàtica: gestionem les àrees de comunicacions, hardware i software.
  •  Mobiliari: disposem d'un equip propi i especialitzat d'assessors comercials, dissenyadors i muntadors
  •  Material escolar: oferim tota la gamma de productes necessaris per a una escola o centre educatiu.
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior