Detalle comercio Ingenium
logo Acuario de Sevilla

Acuario de Sevilla

Submergeix-te en l'única mar de Sevilla.


        	banner Acuario de Sevilla
Fins a un 10% de descompte

L'únic mar de Sevilla

 

L'Aquari de Sevilla és un pla imprescindible si viatges a la capital sevillana. Està dividit en cinc zones temàtiques (Guadalquivir, Atlàntic, Amazònia, Pacífic i Indopacífico) i permet als visitants realitzar una travessia per la naturalesa i la història, ja que tot el recorregut porta el mateix traçat de la primera circumnavegació del planeta, amb la singularitat de poder veure de prop als éssers marins que van acompanyar als navegants de l'expedició Magallanes/*Elcano, en la seva extraordinària gesta.

En la visita tindràs l'oportunitat de contemplar més de set mil animals d'unes 400 espècies diferents, mentre aquestes envoltat per més de 3.000 metres cúbics d'aigua. A més, podràs passejar pel fons de la mar, en passar per sota del tanc de taurons més profund de la Península Ibèrica, amb 9 metres de profunditat, on viuen espècies tan emblemàtiques com les tortugues marines o diferents espècies de taurons.

El 2024 és un any especial en l'aquari perquè celebra el seu 10è aniversari. Una ocasió perfecta per a descobrir, o redescobrir, la bellesa del fons marí i els seus habitants, i celebrar al costat del seu equip, la labor de divulgació i conservació de les espècies amenaçades que duen a terme des de fa una dècada.

 

Consultar horari vigent a www.acuariosevilla.es.

 

NOVA TARIFA GENERAL 2024 PVP 10% Descompte
Adult 18,00€ 16,20
Nen de 4 a 14 anys 13,00€ 11,70€
Nen menor de 4 anys 0,00€ 0,00€
Majors de 65 anys 15,00€ 13,50€
Persones amb discapacitat 13,00€ 11,70€

 

  • La taquilla tanca 1 hora abans del tancament de l'Aquari.
  • L’accés a l'aquari serà possible fins a 1 hora abans del tancament del mateix perquè el visitant tingui temps de realitzar la visita.
  • El recorregut es realitza en 90 minuts aproximadament.
  • L’Horari pot veure's modificat per activitats extraordinàries de l'Aquari.

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior