Detalle comercio Ingenium
logo Paradores

Paradores

Paradores de Turismo és una societat amb vuit dècades d'història i que actualment gestiona més de 90 establiments hotelers. Molts Paradors es troben ubicats en reserves naturals i en edificis històrics, com castells, palaus, convents i monestirs.


        	banner Paradores
Fins a un 15% de descompte

Paradores de Turismo és una societat amb nou dècades d'història i que actualment gestiona més de 90 establiments hotelers. Molts Paradores estan situats en reserves naturals i edificis històrics, com a castells, palaus, etc. Les trenta places amb les quals va començar Paradores de Turismo en inaugurar-se el primer establiment de la xarxa en la Serra de Gredos, en 1928, s'han convertit en més de 10.000 i els paradores sumen un total de 98, 97 a Espanya i un a Portugal.

Situats en extraordinaris paratges naturals o enclavats en els més bells conjunts històric artístics, els 98 Paradores s'alberguen en palaus, antics convents, castells medievals o edificacions concebudes per a donar un servei singular, en camins, ciutats i pobles, interpretant amb art i amabilitat una part essencial de la història i cultura d'Espanya.

Estàs planejant una escapada per a gaudir de la naturalesa i la gastronomia en un entorn únic i segur?

15% de descompte del teu col·lectiu en règim mínim d'allotjament i desdejuni.

Per a reservar és imprescindible indicar el codi promocional que trobaràs des del botó "Accedeix a la oferta"

 

 

Preus i Condicions

 

 

  • La Tarifa Parador és una tarifa dinàmica susceptible de canviar els seus imports, a l'alça o a la baixa, en funció de la disponibilitat dels establiments.
  • Els preus consignats en el present acord queden subjectes al pagament o repercussió dels tributs pels tipus i condicions que a cada moment assenyali la normativa aplicable.
  • Els preus consignats no inclouen els tributs d'aquelles entitats autonòmiques o locals, que estableixin taxes o impostos concrets que gravin l'estada o qualsevol altre servei associat a aquesta, en establiments turístics situats en la seva Comunitat Autònoma. L'impost serà liquidat directament pel client abans de la seva sortida del Parador.
  • Habitació doble per a dues persones (impostos inclosos).
  • Descompte aplicable exclusivament sobre la Tarifa Parador vigent a cada moment

 

Vigència:

Oferta exclusiva per a tu fins al 22 de desembre de 2024

 

Com puc realitzar una reserva?

Les reserves subjectes a disponibilitat seran efectuades en la web www.parador.es, en la Central de Reserves d'en el 913 742 500, Email reservas@parador.es o directament a cada Parador, havent d'indicar el beneficiari el codi promocional i identificar-se com a soci de la COOPERATIVA. Les habitacions es mantindran garantides sense límit d'hora.

 

Forma de pagament:

El beneficiari haurà de presentar a la seva arribada al Parador targeta de crèdit emesa per CAIXA ENGINYERS.

 

Calendari de tancaments per obres temporada 23-26. Clic aquí

 
 
 

I si marxes de vacances, contracta l'Assegurança d'Assistència en Viatge

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures més completes. Dels imprevistos ens n'ocupem nosaltres. +Info

 
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior