Detalle comercio Ingenium
logo Ruralka

Ruralka

Gaudeix amb Ruralka i escapa't a llocs exclusius!


        	banner Ruralka
Fins a 10€ de descompte

Gaudeix amb Ruralka i escapa't a llocs exclusius!

 

La nostra inquietud continua sent la mateixa: oferir al públic una selecció d'hotels amb ànima, amb personalitat. Aconseguir per a ells el reconeixement, la notorietat i la imatge que es mereixen, per tractar-se d'establiments diferents, exclusius, sorprenents, fora del convencional, plens de calor humana aportada en primera persona pels seus amfitrions. Hotels que aposten pel gust pel detall, pel ben fet, que ofereixen un enorme valor experiencial, que es preocupen per la preservació del tradicional, de la nostra cultura, de la nostra gastronomia, en definitiva, de la nostra manera de ser.

  • 10€ de descompte sobre totes nostres Escapades i Experiències.


Clica el botó "Accedeix a l'oferta" per descobrir els codis promocionals.

 

Descompte aplicable en qualsevol hotel Ruralka i temporada, sobre l'import total de l'allotjament. Les reserves amb aquestes promocions estaran subjectes a la disponibilitat i conformitat dels hotels i el llistat d'aquests hotels es pot modificar. El pagament es realitzarà directament amb Ruralka.

 
 
 

I si marxes de vacances, contracta l'Assegurança d'Assistència en Viatge

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures més completes. Dels imprevistos ens n'ocupem nosaltres. +Info

 
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior