Detalle comercio Ingenium
logo Eurekakids

Eurekakids

Eurekakids és una empresa que es dedica al disseny, desenvolupament i comercialització de joguines educatives de gran qualitat amb l'objectiu d'ajudar als nens en el seu desenvolupament mental, motor i emocional.


        	banner Eurekakids
Fins un 10% de descompte


Eurekakids és una empresa que es dedica al disseny, desenvolupament i comercialització de joguines educatives de gran qualitat amb l'objectiu d'ajudar als nens en el seu desenvolupament mental, motor i emocional. Més de 10.000 productes en el seu extens catàleg. Disponible tant en web, com en les més de 150 botigues repartides per tot el món.

Són joguines fàcilment recognoscibles perquè es realitzen preferentment en fusta i cartó, estan molt ben acabats i a més són molt bonics..

Totes les joguines Eurekakids se sotmeten a estrictes controls de qualitat obtenint certificacions que superen els estàndards exigits.

Les pintures són atàxics, els materials usats per a la seva fabricació no contenen ftalats ni altres substàncies nocives i són molt resistents. Els embalatges a més, inclouen recomanacions d'edat i àrees de desenvolupament que el joc ajudarà a potenciar en el nen. En resum, en Eurekakids som feliços fent jocs i joguines que a més de divertir als nens, els aporten un component educatiu al seu temps d'oci.

 

  • Descobreix els millors descomptes en productes de Outlet de Eurekakids. Fes clic aquí.
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior