Detalle comercio Ingenium
Logo Zoo Madrid

Zoo de Madrid

Zoo Aquarium de Madrid és únic en el món, en reunir en les seves instal·lacions un Zoo tradicional, un Delfinari, un Aquarium i un Aviari, la petita granja o el complex per a Lleons Marins.


        	Banner Zoo Madrid
Fins a un 20% de descompte

Hi ha una cosa més adorable que un bebè panda? Si, dos. Vine a conèixer als nostres bessons panda.

Paga amb la teva targeta EURO 6000 i aconsegueix:

  • 20% de descompte per persona en comprar online l'entrada general d'adult (a partir de 8 anys) de dia complet (26,95€) de Zoo Aquarium de Madrid. Excepte per als dies 6, 7, 8 i 30 d'abril i 1 de maig 2023 que apliquen un 10% de descompte.


Zoo Aquarium de Madrid és únic en el món, en reunir en les seves instal·lacions un Zoo tradicional, un Delfinari, un Aquarium i un Aviari, la petita granja o el complex per a Lleons Marins. Situat en ple pulmó de la Casa de Camp i amb 22 hectàrees a l'aire lliure, per a gaudir en família d'animals dels cinc continents: goso colla tan graciozoo com tu, coala tan mimozoo, linx ibèric tan sigilozoo com tu, elefant asiàtic tan cariñozoo com tu, flamenc tan estilozoo com tu, orangutan tan traviezoo com tu, girafa tan habilodozoo com tu...T'esperem a viure un zoo com tu!

Compta amb més de 1300 exemplars de 333 espècies diferents, distribuïts per zones geogràfiques (Fauna Africana, Fauna Americana, Fauna Europea, Fauna Asiàtica i Fauna Australiana) per als més petits i els no tan petits poden gaudir d'animals dels cinc continents, entre els quals destaquen espècies tan emblemàtiques com els Ossos Colles gegants, Linxs ibèrics, Taurons, Rinoceronts indi i blanc, Tigre blanc, Orangutans, Goril·la de costa, etc. A més trobaràs activitats educatives de dofins, lleons marins, ocells rapaços i exòtics. Tot això i més inclòs en el preu de l'entrada normal. Compta amb més de 1300 exemplars de 333 espècies diferents, distribuïts per zones geogràfiques (Fauna Africana, Fauna Americana, Fauna Europea, Fauna Asiàtica i Fauna Australiana) per als més petits i els no tan petits poden gaudir d'animals dels cinc continents, entre els quals destaquen espècies tan emblemàtiques com els Ossos Colles gegants, Linxs ibèrics, Taurons, Rinoceronts indi i blanc, Tigre blanc, Orangutans, Goril·la de costa, etc. A més trobaràs activitats educatives de dofins, lleons marins, ocells rapaços i exòtics. Tot això i més inclòs en el preu de l'entrada normal.

A més el Zoo Aquarium Madrid compta amb recorregut protegit de Bé d'Interès Cultural, i ha obtingut el segell Safe the Tourism com a marca de garantia i certificació d'implantació del sistema de prevenció de riscos per a la salut enfront de la COVID-19, que asseguren una visita amb totes les garanties i mesures sanitàries requerides en el context actual. Més info a https://www.zoomadrid.com/info_covid.


Amb l'aliança entre Caixa d'Enginyers i EURO 6000, aprofita ara també els nous descomptes i avantatges que s'incorporen a Ingenium Shopping!

Codi promocional a través del botó "Accedeix a l'oferta"

 

Entra i descobreix tots els descomptes.

 

Condicions legals:

Promoció 20% de descompte. Descompte per persona en comprar en línia una entrada general d'adult (a partir de 8 anys) introduint el codi promocional. Codi d'un sol ús per campanya. Aplicable a un màxim de 4 entrades generals adquirides només en línia i amb data de visita a partir de l'endemà de la compra (no vàlida per a entrades per al mateix dia). Imprescindible mostrar la teva targeta EURO 6000 el dia de la teva visita al costat de la teva entrada en línia. Vàlid fins al 7 de gener de 2024 No vàlid sobre una altra mena d'entrada. No acumulable a altres ofertes o promocions. Prohibida la seva venda. No reemborsable pel seu valor econòmic. Subjecte a normes de funcionament del parc. Consulta el nostre horari d'obertura en: www.zoomadrid.com / 91 154 74 79.

EURO 6000 garanteix que totes les ofertes publicades en aquesta web estan vigents a cada moment. En cas de cancel·lació per part de Zoo Aquarium Madrid, EURO 6000 declina tota responsabilitat derivada d'aquesta cancel·lació.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior