Detalle comercio Ingenium
logo Gaes

Gaes

Des de fa més de 70 anys, a GAES treballem tots els dies per trobar la solució auditiva que millor s'adapti al teu estil de vida i s'ajusti a les teves necessitats.


        	banner gaes
Fins a un 39% de descompte

Gaudeix del 39% de descompte en audiòfons, i prova'ls abans de comprar-los!

La pèrdua auditiva, un problema molt comú.

Els anys passen i afecten el nostre nivell de visió, qualitat de la pell, densitat capil·lar i també audició. La pèrdua d'audició o hipoacúsia és més comuna del que creiem i sol aparèixer a partir dels 55 anys.

Per aquest motiu, és aconsellable fer-se una revisió auditiva anualment, com es fa amb la vista.

Sol·licita la teva cita totalment gratuïta i sense compromís, i coneixeràs l'estat de la teva salut auditiva.

Des de fa més de 70 anys, a GAES treballem tots els dies per trobar la solució auditiva que millor s'adapti al teu estil de vida i s'ajusti a les teves necessitats.

El nostre servei exclusiu inclou:
 

  • Estudi auditiu i revisions gratuïtes.
  • Audiòfons personalitzats amb l'última tecnologia.
  • Fins a 30 dies de prova gratis.
  • Servei d'assistència postvenda.

 

Clica el botó "Accedeix a l'oferta" per descobrir el codi promocional.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES RESPONSABLE: AMPLIFON IBÈRICA, S.A.O. (AMPLIFON) | FINALITATS: gestió de comunicacions per a conèixer l'opinió del contractant i realitzar estadístiques | CONSERVA[1]CION: es conservaran fins a la retirada del seu consentiment; fins a la fi de la relació contractual; fins a la prescripció de les obligacions legals pertinents I LEGITIMACIÓ: Consentiment informat | DRETS: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com la resta de drets, sol·licitant-los en el telèfon 900 102 212 o en l'adreça protecciondatosgaes@amplifon.com | INFORMACIÓ ADDICIONAL: dpdgaes@amplifon.com Les solucions auditives comercialitzades per GAES compleixen amb la legislació vigent i no han presentat efectes adversos. Pots consultar els números de registre dels nostres centres sanitaris en www.gaes.es/rs. Promoció vàlida del 12/09/2023 al 30/12/2023. Descompte no acumulable a altres ofertes, màxim aplicable segons model per compres binaurals. El descompte s'aplicarà en el moment d'adquisició del producte, segons marca i model. Aquesta promoció queda subjecta a les condicions de devolució previstes en el Contracte de Compravenda.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior