Slider cabecera Instituciones
Intro instituciones


 

A Caixa Enginyers, les diferents institucions públiques i privades disposen d'una oferta àmplia de productes i serveis financers adaptats a les seves necessitats específiques.

 

Aplicacions anidades
Bloque AAPP
icono ISR

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Focalitzats a donar solucions a les institucions següents:

 • Ajuntaments
 • Diputacions
 • Comunitats autònomes
 • Consells comarcals
 • Consorcis
 • Empreses municipals dependents (empreses d'aigua, transport, ...)

+

Bloque BI
icono ISR

BANCA INSTITUCIONAL

A través d'acords de col·laboració, donem solució a les necessitats específiques de les institucions següents:

 • Entitats acadèmiques
 • Col·legis professionals
 • Centres de recerca
 • Entitats associatives
 • Entitats d'economia social

+

Que ofrecemos a instituciones


 

Què podem oferir-te?

 

 

Finançament a mida

Estudiem cada cas per trobar les opcions més adequades. Disposem de línies de finançament específiques, pòlisses de crèdit, bestretes per necessitat de liquiditat, entre altres solucions adaptades a les necessitats de cada institució.

 

 

Inversió socialment responsable

La nostra gamma de fons d'inversió ISR combina criteris d'inversió responsable i sostenible i, alhora, inverteix en empreses compromeses a cuidar el medi ambient.

Amb el nostre servei de Gestió Discrecional de Carteres t'oblides de preocupacions i delegues la capacitat d'inversió en el nostre equip de professionals que compta amb una dilatada experiència i que està en contacte permanent amb els mercats financers, fet que li permet una ràpida presa de decisions segons les circumstàncies econòmiques i socials que puguin esdevenir-se.

 

 

Assessorament personalitzat

El nostre equip té una àmplia experiència de col·laboració amb institucions i ofereix propostes personalitzades amb solucions adaptades a la realitat de cada cas.

Claim final distribuidora instituciones


 

Contacta amb nosaltres i descobreix tot allò que
Caixa Enginyers pot fer per la teva institució.


 

Pie legal instituciones

Els fons d'inversió no són dipòsits i comporten risc d'inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues.

Tots els fons d'inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l'Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa Enginyers, o bé a www.enginyersfons.com o a www.cnmv.es. Si us plau, llegeix el fullet informatiu de cada fons abans de realitzar qualsevol inversió. Consulta el fullet informatiu en el qual es descriuen les tipologies de risc a les quals poden estar subjectes els fons d'inversió.

Pots consultar aquí els criteris ISR dels nostres fons.


 

Ves Superior