Publicador de continguts

Finançament en cascada, el mecanisme perfecte d’accés al finançament europeu per a pimes

23.09.2021

El finançament en cascada o casada founding és un mecanisme de la Comissió Europea per distribuir finançament públic amb la finalitat d’ajudar a les pimes en l’assimilació o el desenvolupament de la innovació digital.

És el mecanisme perfecte per a les pimes i emprenedors que vulguin rebre finançament per engegar els seus projectes més innovadors.

Es tracta de projectes que tenen com a objectiu principal organitzar convocatòries dirigides a pimes i els consorcis de les quals hagin de complir l’anomenat Anex K de les normes de participació de l’Horitzó 2020, el que es coneix com “Accions de recolzament financer a tercers”.

En el següent enllaç podràs veure les convocatòries, o open calls, obertes en condicions atractives per a la teva empresa que pertanyin al finançament en cascada.

Caixa d’Enginyers participa activament en la distribució i aplicació dels Fons Europeus, assessorant els socis i les sòcies en l’accés als mateixos i analitzant el finançament addicional que puguin requerir els projectes d’inversió escollits. A més, l’Entitat també proporciona finançament previ fins que arribin les subvencions públiques.

Aplicacions anidades
Ves Superior