Publicador de continguts

La Fundació Caixa d’Enginyers busca l’startup més innovadora en la VIII Edició del seu Premi Emprenedoria

01.07.2020
El guardó ajudarà a desenvolupar el negoci guanyador amb una dotació econòmica de 15.000€

La Fundació Caixa d’Enginyers, l’expressió de la vocació de responsabilitat social corporativa de Caixa d’Enginyers,  obre el termini d’inscripció per a la VII edició del seu Premi Emprenedoria. El certamen està dirigit a aquelles startups que vulguin potenciar el seu negoci i impulsar el seu desenvolupament durant la seva fase inicial de creació.

Aquest premi reconeix el talent i l'excel·lència professional d'aquelles empreses que llancin nous projectes relacionats amb els àmbits de la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat amb un clar enfocament industrial, tecnològic i mediambiental. Amb una dotació econòmica de 15.000€, l'objectiu del Premi Emprenedoria és impulsar i desenvolupar el projecte guanyador.

A aquesta convocatòria poden presentar-se startups espanyoles constituïdes legalment a partir de gener de 2019 i aquelles que estiguin constituïdes amb anterioritat i que demostrin una activitat empresarial rellevant a partir del 2019.

Un panell d'experts valorarà la viabilitat, la factibilitat i la innovació de cadascuna de les propostes i triarà el projecte més innovador, que es donarà a conèixer a partir del 20 de desembre de 2020.

Les startups interessades poden consultar les bases del premi i presentar la seva candidatura a través de la pàgina web de la Fundació Caixa d'Enginyers. El període de presentació de candidatures finalitza el 31 d'octubre de 2020.

Iñaki Irisarri, coordinador de la Fundació Caixa d'Enginyers explica: “A través d'aquest premi volem secundar i impulsar el talent dels emprenedors que volen dur a terme projectes innovadors que aportin solucions per al desenvolupament sostenible i d'alt impacte. Per això convidem a participar a tots aquells emprenedors que busquen impulsar els seus projectes ”.

Aquest premi, que l'any passat va rebre 60 candidatures, s'emmarca dins de l'activitat de la Fundació Caixa d'Enginyers, que centra la seva actuació en accions relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient, el suport a les persones en risc d'exclusió social i el foment d'activitats de recerca que contribueixin a perfeccionar el món laboral i empresarial.

Aplicacions anidades
Ves Superior