Indicadores riesgo jovenes
COMPTE JOVE - Indicador de risc:
PIES JOVE - Indicador de risc:
1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

L'entitat es troba adherida al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit, previst en el Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre. L'import garantit serà d'un màxim de 100.000 euros per dipositant, segons s'estableix en l'article 10.1 del Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre.

Els fons d'inversió tenen el seu propi indicador de risc, que pot ser superior al del Compte Jove i PIES Jove.
Slider cabecera jovenes
Caracteristicas jovenes

 

Ens esforcem perquè la nostra relació sigui duradora, i volem premiar la confiança que diposites en nosaltres.

 

Compte Jove

 

Un compte que es mou amb tu:

 Compte corrent

Compte Jove sense comissió de manteniment1.
Transferències nacionals i SEPA sense comissions. A través de la Banca ONLINE i la Banca MOBILE. 


Targeta de crèdit MOVE biodegradable i gratuïta2.
Retirades d’efectiu sense comissions amb la targeta MOVE:

  •  Sense comissions sempre que sigui a dèbit a la xarxa de caixers de Caixa d’Enginyers i, també, les 5 primeres retirades d’efectiu a dèbit o crèdit als caixers nacionals amb acord3
  •  Sense comissió per part de Caixa d’Enginyers a caixers internacionals4 les 5 primeres retirades d’efectiu a dèbit o crèdit.


Sempre MOBILE

Pagaments amb BIZUM, Apple Pay i Google Pay. On vulguis, amb la teva Banca MOBILE.


 

A més, gaudeix de descomptes exclusius en més de 140 establiments amb Ingenium Shopping


 

 

Perquè sabem que no estàs quiet

 

Viatjar, estudiar, estalviar, comprar un vehicle...ens movem al teu ritme:


 


Amb la targeta MOVE no tindràs comissió per canvi de divisa, tant en compres com en disposició d’efectiu.

Marxes d’Erasmus? amb l’Assegurança Erasmus estaràs protegit davant de qualsevol imprevist i et sentiràs com a casa.

A partir dels 26 anys, si te’n vas a l’estranger per formació o per feina, continuaràs gaudint de molts avantatges.Per a totes les teves necessitats, tenim el més adient: de cotxe i moto, d’assistència en viatge, de llar, etc.


Estalvi i inversió

Fer aportacions periòdiques per disposar d’un estalvi és el millor recurs per poder afrontar reptes futurs o aconseguir objectius concrets que puguis plantejar-te.

A Caixa d’Enginyers et proposem dues opcions adequades per a tu. 

Des de 2018, la nostra Entitat és una organització neutra en carboni, compensant el 100% de les seves emissions de CO2, alhora que hem desenvolupat un pla per reduir‐les.

 

I, tot això, sense oblidar-nos de fer la teva vida més fàcil

 

  •  Operativa multicanal a través de la Banca MOBILE, Banca ONLINE i Banca TELEFÒNICA.
  •  Oficines obertes dilluns, dimecres i divendres de 8:30 a 14:00 h, i dimarts i dijous de 8:30 a 14:00 h i de 16:00 a 18:00 h.
  •  I més de 16.000 caixers disponibles, entre caixers propis i caixers adherits a l’acord5.

Botón Imagina lab

Coneix amb IMAGINA LAB, l'espai jove de Caixa d'Enginyers.

disclaimer jovenes 2

Tots els fons d’inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa d’Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV (Fonengin ISR, FI – núm. 354 | CE Environment ISR, FI – núm. 5142 | CdE ODS IMPACT ISR, FI – núm. 4184 | CE Global ISR, FI - nº 1833). Els fons d’inversió no són dipòsits i comporten risc d’inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l’Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa d’Enginyers, a www.caixaenginyers.com o a www.cnmv.es. Siusplau, llegeix el fullet informatiu abans de realitzar qualsevol inversió i consulta la descripció de les tipologies de risc a les quals poden estar subjectes els fons d’inversió. Pots consultar els criteris d’Inversió Socialment Responsable dels nostres fons a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion/nuestro-compromiso-isr.

(1) Per a menors de 26 anys. A partir dels 26 anys, serà gratuïta si es compleix almenys un d'aquests requisits:

  • Mantenir domiciliada la nòmina, prestació d’atur o pensió de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS), o d'ingressos recurrents d'import superior o igual a 700 €/mes i disposar d'una targeta de crèdit o dèbit de Caixa d’Enginyers associada al mateix compte.
  • Mantenir en vigor i domiciliats en el compte dues o més assegurances dels els rams de Vida, Llar, Auto i Salut, a través de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU.
  • Disposar de fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió o plans de pensions de Caixa Enginyers Vida per un valor liquidatiu mínim de 20.000 euros associats al compte.

Si no es compleix cap de les condicions anteriors, s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 18 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,72% TAE i una comissió de 18 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

S'aplicarà una bonificació de 12 € sobre la comissió de 18 € en concepte de manteniment del compte si es manté vigent una aportació periòdica d’un import a partir de 100 €/mes a fons d'inversió, plans de pensions o productes d'estalvi-vida del Grup Caixa d'Enginyers. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,24% TAE i una comissió de 6 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

(2) Targeta gratuïta per a menors de 26 anys (es pot contractar fins a 6 mesos abans de complir aquesta edat). A partir dels 26 anys, es substituirà per una targeta de crèdit d'adult, que serà gratuïta si es realitza una despesa mínima de 1.000 €/any.

(3) A caixers nacionals amb acord: sense comissió les 5 primeres operacions mensuals a dèbit i a crèdit de cada titular. A partir de la sisena operació mensual: a dèbit: es repercutirà la comissió de 0,65 euros per operació (0,55 euros a la xarxa Euro 6000) aplicada per l’entitat propietària del caixer; a crèdit: es repercutirà la comissió de 0,65 euros per operació (0,55 euros a la xarxa Euro 6000) aplicada per l’entitat propietària del caixer, més una comissió del 2% (mínim 2,20 euros), sense cap operació exempta. Les 5 operacions exemptes són per titular i mes.

(4) A caixers internacionals: sense comissió de Caixa d’Enginyers les 5 primeres disposicions mensuals (tant a dèbit com a crèdit) per titular i mes. A les disposicions posteriors, la comissió aplicada serà del 3% en operacions d’efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros. En cas que l’entitat propietària del caixer cobri comissió d’accés, es repercutirà sempre al soci. A la xarxa de caixers Allpoint no hi ha comissió d’accés.

(5) Consulta aquí els caixers adherits a l’acord.

En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per import de 9,01 €, en concepte de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris.
Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic Jove és una Assegurança de Vida Estalvi en la qual les figures de Prenedor i Assegurat han de coincidir. PIES Jove i assegurances contractades amb Caixa Enginyers Vida, Companyia d’Assegurances i Reassegurances, SAU, i amb la intermediació de Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052 i que té concertada l'assegurança de responsabilitat civil requerida per l'article 152 de Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer. Pots consultar les companyies amb què Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d’agència a www.caixaenginyers.com/web/grupo/detalle-grupo#bancaseguros.

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita-ho ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Fes-te soci/contractar

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 
 

Truca'ns

900 300 321

 

Ves Superior