Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers llança CE CIMS 2027, FI, un nou fons de renda fixa que alinea objectius d'inversió i sostenibilitat

06.09.2022
L'Entitat aposta per la renda fixa per tal de proporcionar als inversors un nou vehicle d'inversió adaptat a l'entorn actual de tipus d'interès. El nou fons CE CIMS 2027, FI té com a horitzó temporal d'inversió el 31 d'octubre del 2027. Aquest nou fons s´uneix als més de 10 fons d´inversió de Caixa d´Enginyers que promouen característiques mediambientals o socials.

El grup cooperatiu financer i assegurador Caixa d'Enginyers ha llançat CE CIMS 2027, FI, un nou fons d'inversió de renda fixa corporativa, que promou característiques mediambientals i socials, donant prioritat als actius amb qualitat creditícia mitjana i alta (>80%). El nou fons té com a horitzó temporal d'inversió el 31 d'octubre del 2027. Amb aquest llançament, l'Entitat continua apostant per productes i serveis financers socialment responsables, que ja suposen el 80% de la gamma de fons d'inversió actual. Així, CE CIMS 2027, FI, manté l'ADN de Caixa d'Enginyers i es classifica com a Article 8 segons el Reglament de Divulgació de Finances Sostenibles, excloent els sectors més controvertits (indústria armamentística o tabaquera, per exemple) i integrant factors Ambientals, Socials i de Bon Govern (ASG), per tal d'impactar positivament als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Segons Xavier Fàbregas, director general de Caixa Enginyers Gestió, “En una situació en què l'alça dels tipus d'interès i la incertesa dominen els mercats financers, la inversió en renda fixa torna a suposar una alternativa real, permetent obtenir una rendibilitat d'acord amb els actius en què s'inverteix i en un període raonable”.

Així doncs, aquest nou fons d'inversió es configura com una opció atractiva dins de la cartera, atesa la rendibilitat esperada a venciment de l'horitzó temporal (2027), i es presenta com un fons complementari a la resta de la gamma de fons que ofereix l'Entitat . Amb un perfil de risc conservador, s'adapta a les característiques de cada perfil i permet obtenir una rendibilitat coherent amb el nou escenari de tipus d'interès mitigant els efectes adversos de la inflació.

El nou producte se suma a la cartera de fons de renda fixa, variable, mixtos i multiactiu que el Grup ofereix als seus socis i sòcies, adaptats a cada etapa de la seva vida i a les circumstàncies personals.

Aplicacions anidades
Ves Superior